CavallunaCavalluna

Informatie

Eten en drinken:

Bar Restaurant Seventy One   

In het hart van Rotterdam Ahoy ligt de gloednieuwe bar en restaurant SeventyOne. Voor lekkere trek, een uitgebreid diner of een borrel. We hebben een divers aanbod aan gerechten en drinks, met een bloed aan verschillende stijlen en smaken. Klik hier om te reserveren. SeventyOne is geopend op zaterdag van 12:00 - 19.00. Op zondag is SeventyOne gesloten.

Restaurant RiVers
In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk. RiVers is geopend op zaterdag van 16:30 - 19:00 en is op zondag gesloten.

Ahoy Arena
Tijdens het evenement kun je uiteraard ook bij één van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks aan. 

 

Parkeren:

Wil je tijdens je bezoek aan Ahoy verzekerd zijn van een parkeerplaats?  Reserveer dan een parkeerplaats met parkeergarantie. Ook als er staat aangegeven op de borden dat het terrein VOL is, heb je te allen tijde toegang. 

 

Overige informatie:

Tijdens CAVALLUNA is het niet toegestaan om eigen dranken (m.u.v. water in plastic flessen van max. 0,5L zonder dop) mee naar binnen te nemen. Bekijk hier onze andere huisregels die gelden tijdens de show. 

Iets leuks kopen ter herinnering van CAVALLUNA? Je koopt CAVALUNA merchandise bij de entree Arena! 

 

Kleurplaat

Ook dit jaar is er weer een te gekke kleurplaten actie. Klik op de knop hieronder om de kleurplaat te downloaden en print uit. Neem jouw kleurplaat mee naar Cavalluna en maak kans op te gekke prijzen! Verdere informatie volgt later.

 

DOWNLOAD KLEURPLAAT