CavallunaCavalluna

Informatie

Eten en drinken

Bar Restaurant Seventy One

In het hart van Rotterdam Ahoy ligt Bar Restaurant Seventy One. Voor lekkere trek, een uitgebreid diner of een borrel. We hebben een divers aanbod aan gerechten en drinks, met een bloed aan verschillende stijlen en smaken. 

 

 

 Restaurant RiVers
In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk. 

 

Ahoy Arena
Tijdens het evenement kun je uiteraard ook bij één van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks aan. 

 

 

Parkeren

Wil je tijdens je bezoek aan Ahoy verzekerd zijn van een parkeerplaats? Reserveer dan een parkeerplaats met parkeergarantie. Je krijgt een bericht zodra je een parkeerticket kunt kopen voor de show Grand Moments in 2025.  

 

 

 

 

Overige informatie

Tijdens CAVALLUNA is het niet toegestaan om eigen dranken (m.u.v. water in plastic flessen van max. 0,5L zonder dop) mee naar binnen te nemen. Bekijk hier onze andere huisregels die gelden tijdens de show. 

Iets leuks kopen ter herinnering van CAVALLUNA? Je koopt CAVALUNA merchandise bij de entree Arena!