Cavalluna Rotterdam Ahoy
PERSBERICHT

Rotterdam, 10 april 2019

PAARDENSPEKTAKEL CAVALLUNA KEERT IN 2020 TERUG NAAR NEDERLAND
Kaartverkoop van start voor nieuwe show 'Legend of the Desert’ in Rotterdam Ahoy  

Wegens succes geprolongeerd: CAVALLUNA, Europa’s meest geliefde familieshow met paarden. Ruim 20.000 bezoekers genoten eind maart in de Ahoy Arena van het prachtige samenspel tussen mens en dier. De show werd veelvuldig geroemd als de beste sinds jaren en zorgde voor uitverkochte zalen. Op zaterdag 7 en zondag 8 maart 2020 kunnen alle paardenliefhebbers opnieuw terecht in Ahoy voor de nieuwste show ’Legend of the Desert’.  De kaartverkoop is zojuist van start gegaan via Eventim.nl.

CAVALLUNA weet als geen ander een inspirerend verhaal te vertellen over de band tussen mens en paard. Achter CAVALLUNA schuilt alles wat sinds 2003 meer dan 7,5 miljoen toeschouwers in heel Europa heeft ontroerd en geboeid. De kundige ruiters en trainers zijn gepassioneerde paardenliefhebbers die met veel enthousiasme laten zien wat zij en hun paarden met plezier, vertrouwen en samenwerking bereiken. Van ijzersterke acrobatiek tot schitterende vrijheidsdressuur in een prachtig decor met betoverende choreografieën en wonderbaarlijke kostuums.

CAVALLUNA - Legend of the Desert
Met de nieuwe show wil de voor een Emmy genomineerde componist Klaus Hillebrecht de eerdere successen een geslaagd vervolg geven en het spektakel met de mooiste paardenrassen in een compleet nieuw jasje steken. 'Legend of the Desert’ neemt de bezoeker mee op een adembenemende reis door de woestijn. Het geheimzinnige verhaal draait om de prinses van een stam uit de woestijn die een onmogelijke opdracht krijgt. Zij moet het mysterie van de legendarische Amazones van de Elementen ontrafelen om haar volk en de hele wereld te behoeden voor een groot gevaar. Zal ze er op tijd in slagen de eeuwenoude missie te volbrengen en alles te redden waaraan zij zo gehecht is?

Of het nu gaat om gewaagd stuntrijden, elegante dressuur of betoverende vrijheid... De populaire sterren zullen jarenlange fans net zo goed enthousiast weten te maken, als bezoekers die de show voor het eerst zien.

Data en toegangsprijzen
CAVALLUNA en Rotterdam Ahoy presenteren 'Legend of the Desert’ op zaterdag 7 maart 2020 om 15.00 uur en 20.00 uur en op zondag 8 maart 2020 om14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 39,50 (incl. servicekosten). Kaarten zijn reeds verkrijgbaar via www.eventim.nl of 0900-1353 (€ 0,60 p/m).

Meer informatie: www.cavalluna.ahoy.nl.Noot voor de redactie/niet voor publicatie
Neem voor meer informatie contact op met Milou Erkelens (m.erkelens@ahoy.nl of 010 - 293 3141).

Download beeldmateriaal

Wij houden uw gegevens in eigen beheer om u te informeren over CAVALLUNA.. Mocht u persberichten van CAVALLUNA niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich met onderstaande link afmelden.
Browser versie | Afmelden
copyright Rotterdam Ahoy - www.ahoy.nl