Cavalluna Rotterdam Ahoy
PERSBERICHT

Rotterdam, 28 maart 2019

CAVALLUNA: PAARDENSPEKTAKEL DIT WEEKEND IN ROTTERDAM AHOY

Aanstaande vrijdag 29 maart arriveren bij Rotterdam Ahoy de paarden van Europa’s meest succesvolle familieshow met paarden: CAVALLUNA. In de Ahoy Arena treffen de maar liefst zesenvijftig edele dieren en de crew van Apasssionata World GmbH de laatste voorbereidingen voor de drietal uitvoeringen van hun spectaculaire rondtrekkende nieuwe show CAVALLUNA - World of Fantasy! Op zaterdag is het dan zover en worden twee shows opgevoerd, op zondag is er een matinée. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via eventim.nl/cavalluna.

CAVALLUNA is Europa’s grootste en meest bekende familieshow met paarden. Paardrij- en danskunst, meeslepende muziek, fascinerende lichteffecten en een betoverend decor zijn de vaste ingrediënten voor deze briljante show voor jong en oud. Bij een adembenemende reis door een droomwereld van wensen en fantasieën wordt de toeschouwer getuige van een nieuw, betoverend programma vol emotie en creativiteit.

56 paarden en 1 ezel in Ahoy
Vrijdag 29 maart vestigt de crew van CAVALLUNA zich in Rotterdam Ahoy met vijf luxe paardentrucks, tien vrachtwagens voor het materieel, vier minibusjes, een speciale vrachtwagen voor de catering, 56 paarden, 1 ezel en 100 medewerkers. Ahoy maakt plaats voor twee tijdelijke stallen en een speciaal aangelegde inrijbak waar de viervoeters warm kunnen lopen voor hun bijzondere optredens. De piste in de Ahoy Arena is klaar voor actie!

Europese top
Grote Europese namen uit de paardenwereld nemen deel aan de nieuwe show en trainen vol passie om een unieke beleving voor paardenliefhebbers neer te zetten. Zo is de Italiaanse paardenfluisteraar Bartolo Messina van de partij. Tijdens de show stuurt hij zijn negen paarden in volledige vrijheid vanaf de grond aan en laat ze moeiteloos ingewikkelde dressuuroefeningen op speelse manier doen. Luciano Messina, de broer van Bartolo, amuseert het publiek met zijn act als grappige boeman, waarin hij twee enorme tegenpolen introduceert: het mini-paard Charlie en het zwaargewicht Cosmos, die meer dan 1.000 kg weegt. De ruiters van de Franse Hasta Luego Academy vertonen hun acrobatische kunsten op, onder en over de paarden - en dat in volle galop. De Grand Prix-demonstratie van de Portugese sterruiter Filipe Fernandes is een van de momenten om weer even adem te halen: een klassieke dressuur van het hoogste niveau met vier Friezen en publiekslieveling KWPN ruin 'Vivaldi’, krachtig en elegant tegelijk. De eigen karakters van alle soorten maakt het extra bijzonder om zoveel paarden in één show te zien optreden.

Run op tickets
Niet eerder was er zoveel vraag naar tickets voor een paardenshow van de makers van Apassionata. Dankzij de sterke reputatie staat de nieuwe naam 'CAVAULLUNA’ hen niet in de weg. De shows zijn bijna uitverkocht. Laatste tickets zijn verkrijgbaar via www.eventim.nl/cavalluna of 0900-1353 (€ 0,60 p/m). De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 30 maart (15.00 uur & 20.00 uur) en op zondag 31 maart (14.00 uur). Toegangsprijzen vanaf € 39,00 (incl. € 4,00 servicekosten).Noot voor de redactie/niet voor publicatie
Neem voor meer informatie contact op met Milou Erkelens (m.erkelens@ahoy.nl of 010 - 293 3141).

 

Wij houden uw gegevens in eigen beheer om u te informeren over CAVALLUNA.. Mocht u persberichten van CAVALLUNA niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich met onderstaande link afmelden.
Browser versie | Afmelden
copyright Rotterdam Ahoy - www.ahoy.nl