Cavalluna Rotterdam Ahoy
PERSBERICHT

CAVALLUNA: EUROPA’S MEEST SUCCESVOLLE SHOW MET PAARDEN TERUG IN AHOY


Paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek staan zaterdag 30 en zondag 31 maart in Rotterdam Ahoy centraal tijdens de wervelende show CAVALLUNA - World of Fantasy. Na de uiterst succesvolle shows in 2017 keert Apassionata World in 2019 terug naar de Maasstad onder een nieuwe naam en met een volledig nieuwe voorstelling. In de Ahoy Arena is een drietal uitvoeringen: op zaterdagmiddag en zaterdagavond en één matinée op zondag. De kaartverkoop start woensdag 4 juli om 10.00 uur via www.eventim.nl/cavalluna.

 

Fans kennen Europa’s meest succesvolle live-entertainmentshow met paarden onder de naam APASSIONATA. Al vier keer eerder was men te gast in Rotterdam. Het zijn dezelfde makers, Apassionata World, die er nu hard aan werken met hun ruiters, het technische team en de paarden om de lat nog hoger te leggen voor hun nieuwe Europese tour: CAVALLUNA - World of Fantasy.

 

Grootse show
Wie het werk van het professionele team achter CAVALLUNA kent, weet dat de shows ontroerend, meeslepend, groots en spectaculair zijn. Licht, muziek, kostuums en niet te vergeten natuurlijk de sterren van de show, de paarden zelf: alles is tot in de puntjes verzorgd. Met de nieuwe show CAVALLUNA - World of Fantasy wil creatief directeur en regisseur Klaus Hillebrecht de eerdere successen evenaren. Het belooft een spektakel te worden met de mooiste paardenrassen van Europa. Mens en dier werken in totale harmonie samen in ontroerende scènes en adembenemende showelementen

 

Onvergetelijke reis
Tijdens de show gaat het publiek op een onvergetelijke reis in een wereld van fantasie. De hoofdpersoon, de jonge Tahin, ontdekt een droomwereld, waar zijn diepste wensen waarheid worden. Tussen betoverde droomwouden en fantasiewezens maakt hij kennis met de mooie Naia, die hem meeneemt door haar wonderbaarlijke thuisland. Als hij het geheimzinnige meisje mee wil nemen naar zijn leven van alledag, moet hij een moeilijke opdracht uitvoeren. Zal het hem lukken en weten ze het geluk te vinden…? CAVALLUNA belooft een adembenemende en spectaculaire show te worden voor alle liefhebbers van paarden - jong en oud - met schitterend licht, muziek, choreografieën en absolute paardrijkunst.

 


Noot voor de redactie/niet voor publicatie

Voor nadere informatie en beeldmateriaal kunt u zich wenden tot:
Milou Erkelens (+31 10 293 3141; m.erkelens@ahoy.nl) of Christ-Jan van Dongen (+31 627 050512; c.vandongen@ahoy.nl).
 

Wij houden uw gegevens in eigen beheer om u te informeren over CAVALLUNA.. Mocht u persberichten van CAVALLUNA niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich met onderstaande link afmelden.
Browser versie | Afmelden
copyright Rotterdam Ahoy - www.ahoy.nl